Bitcode Prime werd in 2010 gelanceerd als gevolg van de overname door Bank of America van Merrill Lynch, een beleggingsadviesbureau. Door het combineren van de capaciteiten van de twee grote financiële instellingen, is het online handelsplatform een populaire keuze geworden voor zowel beginnende als ervaren handelaren.

Onze Bitcode Prime trading review zal ingaan op alle redenen voor deze hype, maar zal ook de nadelen van het platform onthullen. Dus lees verder!

Hoe Bitcode Prime te gebruiken?

Om uw beleggingsreis met Bitcode Prime te beginnen, moet u een paar eenvoudige stappen volgen. Er zijn niet veel klachten van Bitcode Prime klanten op het gebied van functionaliteit, en dat komt omdat de brokerage ervoor zorgt dat het gebruik van het platform zo simpel mogelijk is.

Om het Bitcode Prime beleggingsplatform te gebruiken, moet u zich eerst aanmelden. Ongeacht het accounttype dat u kiest, zal de brokerage u vragen om de volgende informatie te verstrekken:

 • Sociale Zekerheidsnummer (SSN)
 • Geboortedatum
 • E-mail en geldig postadres
 • Gegevens over uw werk
 • Namen en geboortedata van eventuele begunstigden

Het financieren van uw nieuwe rekening is ook eenvoudig. U kunt het doen via:

 • Overschrijving
 • Contante overschrijving
 • Storting per cheque
 • Bestaande IRA of brokerage account overdracht

Hoe kunt u beginnen met handelen?

Nadat u uw Bitcode Prime rekening heeft geopend, kunt u gebruik maken van de Quick Start Guide. Dit zal u helpen een strategie te creëren en te kiezen hoe u wilt beleggen. Er zijn twee opties:

Zelfsturend Beleggen

Het Self-Directed platform is erop gericht om uw beleggingen soepel en snel te laten verlopen. U heeft toegang tot veel inzichten en onderzoek. Er is ook stapsgewijze begeleiding om u op weg te helpen.

Begeleid Beleggen

Deze dienst is ideaal voor handelaars die nog niet vertrouwd zijn met beleggen en deskundig advies nodig hebben. Als u aandelen wilt kopen maar niet zeker bent van de risico’s en procedures, dan is dit de beste optie voor u.

Met begeleide Bitcode Prime beleggingen beslist u over uw doelstellingen, en de professionals volgen ze op. U zult informatie moeten verstrekken over uw geplande investeringen en wat u hoopt te bereiken. Het team van de brokerage zal dan een strategie aanbevelen die aansluit bij uw doelstellingen.

Wat kunt u verhandelen?

Hoewel Bitcode Prime een gevarieerd aanbod van handelsmogelijkheden biedt, schiet het tekort in vergelijking met sommige van zijn concurrenten.

Uw beleggingskeuzes omvatten:

 • Aandelen
 • Beleggingsfondsen
 • Obligaties
 • ETF’s
 • Opties
 • Aandelen

Het platform biedt geen ondersteuning voor futures, opties op futures en de handel in cryptocurrency’s. Beperkingen kunnen ook penny stocks beperken op basis van marktkapitalisatie.

Welke hulpmiddelen zijn beschikbaar?

U zult zien dat alle Bitcode Prime reviews een lijst met tools vermelden. We geven u ook een overzicht van wat u kunt verwachten van het platform.

Trading Idee Generator

De Trading Idea Generator is een gepersonaliseerde en visuele ervaring die gebruik maakt van Artificial Intelligence. U krijgt onderzoek op pro-niveau, gebaseerd op uw handelservaring, zodat u snel en efficiënt aandelen kunt kopen.

Nieuws

Met meer dan 30 nieuwsbronnen, zoals BBC Newsfile, Business Wire, Associated Press, The Guardian UK, en meer, weet u wat er gebeurt op NASDAQ. Het bijhouden van up-to-date marktinformatie kan u helpen een meer succesvolle aandelenhandelaar te worden.

Grafieken

Een andere handige tool is de mogelijkheid om volledige grafieken te maken met streaming data. Bitcode Prime online gebruikers kunnen deze gratis functie gebruiken als ze in aanmerking komen op basis van de activa die ze bezitten of de transacties die ze doen.

U kunt vergelijkingen van sectorgenoten, winsten, aandelensplitsingen en meer bekijken voor een brede kijk op de aandelenbeurs en beleggingsmogelijkheden.

Onderzoek

Bitcode Prime beschikt over een uitgebreide onderzoeksdatabase. U kunt analyses bekijken voor ongeveer 1.500 aandelen en de driemaandelijkse Fixed Income Digest bekijken voor gegevens over obligaties. Er is ook informatie over ETF’s en beleggingsfondsen. Daarnaast is er veel onderzoek over opkomende markten beschikbaar, wat nog meer deuren opent voor diverse beleggingen.

Portefeuille analyse

De mogelijkheden voor portefeuilleanalyse van Bitcode Prime zijn uitstekend, en u zou ze moeten gebruiken, of u nu een beginner bent of een ervaren expert.

De analyse biedt een goede kijk op uw belegging en geeft inzicht in de prestaties van uw portefeuille.

Met het Bitcode Prime-platform kunt u naar individuele items kijken of een algemene milieu-, sociale en corporate governance-beoordeling van uw portefeuille krijgen. Dynamic Insights, een tool met AI-gedreven analyse en inzicht, toont gegevens over uw account, holdings en de huidige marktomstandigheden.