Bitcoin ja altcoins ovat aina korreloineet suorituskyvyn ja hintojen suhteen. Ei ole mikään salaisuus, että Bitcoin hallitsee salaustilaa, ja suurimmaksi osaksi hinnan piikki voi tarkoittaa myös vihreitä altcoineille sekä ottaa altcoineja kyytiin, kun se näkee punaisen.

Jotkut altcoinit ovat menestyneet paremmin Bitcoinista tänä vuonna , ja jotkut asiantuntijat ennustavat altcoin-kauden, joka on ajettu joidenkin suhteellisen matalien digitaalisten kolikoiden suorituskyvyllä, kun ne ovat neliössä Bitcoinin kanssa

Bitcoin on myös nähnyt prosentuaalisen menetyksen määräävässä asemassaan altcoineihin nähden tänä vuonna. Bitcoinin tämän vuoden suorituskyvyllä on kuitenkin ollut merkittävä vaikutus altcoineihin, ja kun se on ylittänyt 10 000 dollarin tärkeän tukitason yli päivän kokeilun jälkeen, asiantuntijat uskovat, että sen seuraava aalto antaa myös altcoineille pumpun, jota he tarvitsevat vetämään toisen piikin hintoihin.

Bitcoinin odotettiin pysyvän nousussa, kun se nousi yli 10000 dollaria ja piti yllä jatkuvaa vauhtia, joka oli erittäin tärkeä tukitaso, joka olisi voinut nähdä kolikon kokemuksen joukosta laskusuuntaisia ​​trendejä, jos se olisi pysyvästi pudonnut sen alapuolelle 9000 dollarin kynnykseen. Jotkut asiantuntijat ennustivat, että altcoinit voisivat nähdä jopa 70%: n arvon nousun, jos bitcoin pysyisi yli 10000 dollaria.

Bitcoinin kaupankäynnin kohteena on tällä hetkellä 10 800 dollaria, ja sen silmät ovat keskipitkän aikavälin näkökulmasta ja epäilevät sen lähiajan ulkonäköä

Bitcoin näyttää purkautuvan tästä mallista, mikä tarkoittaa, että digitaalisen kolikon hinta todennäköisesti ylittää 11 000 dollarin rajan ja on lähellä 12 000 dollaria. Bitcoinin 100-SMA näyttää hyvältä, koska sen päivittäisen kaavion tukitaso oli vahva 10 553 dollaria. Sen 10-SMA toimii nyt myös tukitasona. Bitcoinin seuraava selvä vastuspiste olisi 11 271 dollaria, hyvällä etäisyydellä nykyisestä hinnastaan, jättäen melkein mitään vastustasoja matkalla 12 000 dollariin sen hintahäiriön suuruuden vuoksi.

Suurin osa altcoineista on viimeisen Bitcoin-laskun aikana törmännyt. Ethereum, XRP, BNB, Litecoin, Bitcoin Cash, Chainlink, BSV kaatui kaikki tänä aikana. Härät näyttävät todennäköisesti ylläpitävän hintaa yli 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (10 728 dollaria), kun sen nouseva vauhti jatkuu. Pitkän aikavälin nouseva näkymä todennäköisesti työntää altcoineja ylöspäin.

Tällaisesta suuresta noususta on tullut kipinä, joka tarvitaan altcoinien lähettämiseen toisella nousulla, koska suurin osa niistä on alkanut elpyä ETH: n kanssa etenemässä sen jälkeen, kun sen hinta on noussut 20 päivän EMA: n (379 dollaria) yläpuolelle ja yrittää nyt testata sen 50- päivän yksinkertainen liukuva keskiarvo (387 dollaria). Ethereumin hinta laski viime kuussa 11,77% ja menetti yli 10% päivässä. Hintakaupan ollessa 381,61 dollaria sen nousutrendi todennäköisesti jatkuu.