Hurtig tag:

 • Bakkts Bitcoin- og Crypto-app er nu tilgængelig for dem, der tilmeldte sig tidlig adgang
 • Nuværende funktioner inkluderer kontant (USD) indskud / udtag og Bitcoin-handel
 • Flere funktioner tilføjes med tiden
 • Tidlige brugere / testere er blevet bedt om at give feedback
 • Bakkt-mobilappen er endnu et kæmpe skridt i retning af vedtagelse af Bitcoin og krypto

Den stærkt forventede mobilapp fra Bakkt er nu tilgængelig for dem, der tilmelder sig tidlig adgang. Deltagerne i programmet for tidlig adgang blev underrettet om tilgængeligheden af ​​Bakkt-appen via en e-mail sendt den 11. november.

E-mailen opfordrede også brugerne til at give værdifuld feedback på mobilappen, så snart de begyndte at bruge den. Teamet på Bakkt bød brugere med tidlig adgang velkommen via følgende erklæring.

„Vi er glade for at byde dig velkommen i Bakkt Early Access-programmet, hvilket betyder, at du får adgang til Bakkt-appen i dag! Som både en tidlig adopter og en af ​​de første, der nogensinde har brugt Bakkt-appen, håber vi dig vil tage noget tid at give værdifuld feedback til vores team om Bakkt-oplevelsen. “

Funktioner, der i øjeblikket er tilgængelige for brugere med tidlig adgang

E-mailen fortsatte med at forklare, at udviklingsteamet på Bakkt vil lancere nye funktioner i de kommende uger. I mellemtiden har Bakkt Bitcoin Bank og Crypto-appen i øjeblikket følgende tilgængelige for brugere med tidlig adgang.

 • Kontant (USD) indskud og udbetalinger (med en belønning på $ 20 for at linke en bankkonto – gyldig i 7 dage)
 • Samling af deltagende loyalitets- og belønningskonti
 • Bitcoin (BTC) handel

Derudover tilføjes følgende funktioner snart til Bakkt Bitcoin og crypto-appen.

 • Øjeblikkelige kontantindskud (USD)
 • Samling og køb af understøttede gavekort
 • Bakkt Cash-oplevelse i Starbucks®-mobilappen

Hvad denne app betyder for Bitcoin og Crypto Adoption

Bakkt Bitcoin og crypto-appen blev bestemt til en sommerlancering. En årsag til en mulig forsinkelse i lanceringen af ​​appen er den nuværende globale situation med hensyn til COVID19.

Det, der betyder noget, er imidlertid, at Bakkt-appen nu er tilgængelig for dem, der tilmeldte sig tidlig adgang. Programmet for tidlig adgang er stadig åbent for dem, der er villige til at prøve Bakkt-mobilappen ved at besøge https://www.bakkt.com/signup.

Tilgængeligheden af ​​Bakkt-mobilappen var også en dag, før amerikanske PayPal-brugere fik adgang til at købe Bitcoin og krypto på deres konti.

Både PayPal og Bakkt giver investorer og handlende mulighed for at investere i BTC og de forskellige kryptokurver, er den vedtagelse, som mange kryptoentusiaster har ventet på i over et årti. Derfor er det kun et spørgsmål om tid, før Bitcoin og crypto bruges til betaling af varer og tjenester på en måde, der er mere effektiv end kolde hårde kontanter eller endda kredit- / betalingskort.